Politika piškotkov

Kaj so piškotki?

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika - saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Naslednji piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz vsebin, ki je relevantna za vas.

Ime piškotka Namen Čas poteka Upravljalec
_ga, _gid, _gat Statistika ogledov spletne strani Različno Google
_fbp, fr Piškotke nastavi orodje Facebook Pixel (analitično orodje, s katerim lahko merimo učinkovitost Facebook oglaševanja.) do 2 leti Facebook

Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo, ne zbirajo podatkov s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Ali soglašate z namestitvijo naslednjih piškotkov? (označite)

V REDU

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno.

Spremembe politike zasebnosti

Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej podstrani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

Upravitelj piškotkov

Združenje regionalnih agencij - RRA GIZ, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota
+386 1 306 19 19
info@rra-giz.si

NAZAJ NA VRH