%%SUBJECT%%
%%PREVIEWTEXT%%

Dogovor za razvoj regij moramo načrtovati celostno

RRA GIZ je 12. decembra 2023 v Podjetniškem inkubatorju Kovačnica v Kranju, v sodelovanju z predstavniki resornih ministrstev organiziral srečanje na aktualno temo predvidenih pozivov za nadaljevanje Dogovorov za razvoj regij. Zbrane je uvodoma pozdravil predsednik Državnega sveta Marko Lotrič. 

25 let Regionalne razvojne agencije Posavje

Združenje regionalnih razvojnih agencij se je 19. decembra, na povabilo direktorice RRA Posavje Nataše Šerbec, v Kulturnem domu Krško udeležilo srečanja na temo Kadri v akciji - spreminjanje izzivov v priložnosti. Ob robu strokovnega srečanja so Posavci obeležili tudi 25-letnico obstoja Regionalne razvojne agencije Posavje.

Aktualno

Projekti pod drobnogledom

Uvodno srečanje projekta INTER BIKE III

V Ajdovščini se je 7. decembra odvilo uvodno srečanje čezmejnega projekta Inter Bike III – Navezava zalednih kolesarskih povezav na poti Adriabike in Adrioncycletour, ki ga sofinancira EU v okviru Programa Interreg VI-A Italija-Slovenija.

Več

Ne zamudite

Bodite v koraku z novostmi

Prijavite se na Novičnik RRA GIZ

Kardoševa ulica 2
9000 Murska Sobota
Na voljo smo vam:
PON–PET
(7.–15. ure)

Sporočilo ste prejeli na e-naslov %%RECIPIENT%%.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določili GDPR uporabljamo vaš e-naslov izključno za namen obveščanja po e-pošti. Kadarkoli lahko pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke. Če želite kakršnokoli spremembo (izbris, vpogled, popravek, prenos ali ugovor) v zvezi s svojimi osebnimi podatki, ki ste nam jih dali v preteklosti, nam to lahko sporočite po elektronski pošti info@rra-giz.si.

Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite TUKAJ.

Sporočilo vam je bilo poslano v imenu RRA GIZ – Združenje regionalnih razvojnih agencij Slovenije, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota.