%%SUBJECT%%
%%PREVIEWTEXT%%

Slovenski regionalni dnevi 2024

Slovenski regionalni dnevi z naslovom "Demografija, kadri in regionalni razvoj" so letos potekali 16. maja v Novem mestu. Med soorganizatorji dogodka je tudi RRA GIZ.

Akademija RRA GIZ: Evropsko teritorialno sodelovanje

Tema 6. akademije RRA GIZ, ki je 4. aprila 2024 organizirala RRA Koroška, je bila Evropsko teritorialno sodelovanje. Da so udeleženci to doživeli tudi v praksi, je tokrat akademija potekala v dveh državah, v Sloveniji in v Avstriji.

Aktualno

Bodite v koraku z novostmi

Prijavite se na Novičnik RRA GIZ

Kardoševa ulica 2
9000 Murska Sobota
Na voljo smo vam:
PON–PET
(7.–15. ure)

Sporočilo ste prejeli na e-naslov %%RECIPIENT%%.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določili GDPR uporabljamo vaš e-naslov izključno za namen obveščanja po e-pošti. Kadarkoli lahko pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke. Če želite kakršnokoli spremembo (izbris, vpogled, popravek, prenos ali ugovor) v zvezi s svojimi osebnimi podatki, ki ste nam jih dali v preteklosti, nam to lahko sporočite po elektronski pošti info@rra-giz.si.

Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite TUKAJ.

Sporočilo vam je bilo poslano v imenu RRA GIZ – Združenje regionalnih razvojnih agencij Slovenije, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota.