%%SUBJECT%%
%%PREVIEWTEXT%%

Objavljena prva dopolnitev povabila dogovorov za razvoj regij 

Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj (MKRR) je 29. 3. 2024 objavilo prvo dopolnitev povabila dogovorov za razvoj regij (DRR) 2021 – 2027 za sofinanciranje projektov v 12 razvojnih regijah.

Nujna je optimizacija financiranja regionalnih razvojnih agencij

Direktorji regionalnih razvojnih agencij, ki delujejo v okviru Gospodarsko interesnega združenja regionalnih razvojnih agencij (RRA GIZ), so se 28. marca 2024 na povabilo novega generalnega sekretarja na Ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj Srečka Đurova udeležili delovnega sestanka v Ljubljani.

Aktualno

Ne zamudite

Kardoševa ulica 2
9000 Murska Sobota
Na voljo smo vam:
PON–PET
(7.–15. ure)

Sporočilo ste prejeli na e-naslov %%RECIPIENT%%.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določili GDPR uporabljamo vaš e-naslov izključno za namen obveščanja po e-pošti. Kadarkoli lahko pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke. Če želite kakršnokoli spremembo (izbris, vpogled, popravek, prenos ali ugovor) v zvezi s svojimi osebnimi podatki, ki ste nam jih dali v preteklosti, nam to lahko sporočite po elektronski pošti info@rra-giz.si.

Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite TUKAJ.

Sporočilo vam je bilo poslano v imenu RRA GIZ – Združenje regionalnih razvojnih agencij Slovenije, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota.