%%SUBJECT%%
%%PREVIEWTEXT%%

S projektom PONI se v vseh regijah začenja izvajanje Dogovorov za razvoj regij

PONI - POdjetno Nad Izzive je projekt spodbujanja podjetništva, ki ga v novem programskem obdobju (natančneje od 2023 do 2028) izvaja 12 Regionalnih razvojnih agencij v Sloveniji.

10 oziroma 11 udeležencev v posamični skupini lahko s pomočjo izkušenih podjetniških mentorjev, ob sočasni 4-mesečni zaposlitvi, svojo poslovno idejo spremeni v podjetje! Podjetniški projekt so vse regije umestile v Dogovor za razvoj regij (DRR) 2021 – 2027, ki so ga razvojni sveti regij podpisali z ministrstvom konec preteklega oziroma v začetku tega leta.

Aktualno

Projekti pod drobnogledom

Podjetniške priložnosti za ukrajinske državljane

BSC Kranj je edina posredniška organizacija v Sloveniji, ki izvaja projekt EYE4Ukraine (pomemben del programa Erasmus za mlade podjetnike (EYE))! 

Ne zamudite

Bodite v koraku z novostmi

Prijavite se na Novičnik RRA GIZ

Kardoševa ulica 2
9000 Murska Sobota
Na voljo smo vam:
PON–PET
(7.–15. ure)

Sporočilo ste prejeli na e-naslov %%RECIPIENT%%.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določili GDPR uporabljamo vaš e-naslov izključno za namen obveščanja po e-pošti. Kadarkoli lahko pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke. Če želite kakršnokoli spremembo (izbris, vpogled, popravek, prenos ali ugovor) v zvezi s svojimi osebnimi podatki, ki ste nam jih dali v preteklosti, nam to lahko sporočite po elektronski pošti info@rra-giz.si.

Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite TUKAJ.

Sporočilo vam je bilo poslano v imenu RRA GIZ – Združenje regionalnih razvojnih agencij Slovenije, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota.