%%SUBJECT%%
%%PREVIEWTEXT%%

Slovenijo prizadele najhujše poplave

Civilna zaščita poziva, da prostovoljci pomoč ponudijo prek aplikacije Poplave 2023 in se po napotilu organizirano odpravijo na območja, kjer potrebujejo pomoč. Za sodelovanje se lahko obrnejo tudi na humanitarne organizacije. 
 
Regionalna razvojna agencija za Koroško je zbrala informacije kako pomagati regiji, ki jo je zajela nepredstavljiva groza podivjane narave.

Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj je 12 razvojnim regijam poslalo poziv k predložitvi osnutkov dogovorov za razvoj regij (DRR) za programsko obdobje 2021−2027. S tem povabilom so se začele izvajati aktivnosti za sklenitev dogovorov za razvoj regij.

Zadnje objave

Bodite med prvimi

Dogodki za podjetnike

MEET FOR BUSINESS AGRA 2023

od 30. do 31. avgust 2023, Hybrid

Več

Namigi za počitniška doživetja

Kardoševa ulica 2
9000 Murska Sobota
Na voljo smo vam:
PON–PET
(7.–15. ure)

Sporočilo ste prejeli na e-naslov %%RECIPIENT%%.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določili GDPR uporabljamo vaš e-naslov izključno za namen obveščanja po e-pošti. Kadarkoli lahko pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke. Če želite kakršnokoli spremembo (izbris, vpogled, popravek, prenos ali ugovor) v zvezi s svojimi osebnimi podatki, ki ste nam jih dali v preteklosti, nam to lahko sporočite po elektronski pošti info@rra-giz.si.

Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite TUKAJ.

Sporočilo vam je bilo poslano v imenu RRA GIZ – Združenje regionalnih razvojnih agencij Slovenije, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota.