%%SUBJECT%%
%%PREVIEWTEXT%%

Športne igre regionalnih razvojnih agencij

Gospodarsko interesno združenje regionalnih razvojnih agencij (RRA GIZ) in Regionalna razvojna agencija Savinjska sta 5. junija na Rogli organizirala tradicionalne športne igre RRA GIZ.
Športnih iger, ki jih vsako leto gosti druga regija in koordinira druga regionalna razvojna agencija, se je udeležilo več kot 110 udeležencev, ki so Roglo zapustili polni pozitivnih vtisov. 

Aktualno

Ne zamudite 

Krka Outdoor Festival

Prvi teden julija Novo mesto zaživi ob reki Krki s pestro ponudbo vodeni tematskih sprehodov, kolesarskih tur, privlačnih vodnih doživetij, filmskih večerov ter pogovorov z osrednjimi temami športa in okoljevarstva. Poleg tega ne manjka sproščene zabave in odlične glasbe.

Več

Bodite v koraku z novostmi

Prijavite se na Novičnik RRA GIZ

Kardoševa ulica 2
9000 Murska Sobota
Na voljo smo vam:
PON–PET
(7.–15. ure)

Sporočilo ste prejeli na e-naslov %%RECIPIENT%%.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določili GDPR uporabljamo vaš e-naslov izključno za namen obveščanja po e-pošti. Kadarkoli lahko pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke. Če želite kakršnokoli spremembo (izbris, vpogled, popravek, prenos ali ugovor) v zvezi s svojimi osebnimi podatki, ki ste nam jih dali v preteklosti, nam to lahko sporočite po elektronski pošti info@rra-giz.si.

Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite TUKAJ.

Sporočilo vam je bilo poslano v imenu RRA GIZ – Združenje regionalnih razvojnih agencij Slovenije, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota.