Tehnološki park 19
1000 Ljubljana
Site map
Site map
26. 10. 2015

Prvi zmenek z zdravjem

V okviru projekta »Zdravju prijazno delovno okolje za zdrave, aktivne in motivirane pisarniške delavce« je v mesecu oktobru 2015 potekal informativno izobraževalni dogodek z naslovom 1. zmenek z zdravjem.


V dvorani Razvojnega centra informacijsko-komunikacijskih tehnologij Savinja Žalec se je zbralo več kot 30 predstavnikov projektnih partnerjev (Razvojna agencija Savinja, Združenje regionalnih razvojnih agencij RRA GIZ, Razvojni center Srce Slovenije in Skupnost občin Slovenije), ki so se seznanili z inovativnim spletnim orodjem za izdelavo ocene tveganja OiRO ter priporočili in načrti ukrepov za bolj zdravo delo v pisarni. Program se je nadaljeval s pregledom osnovnih zakonitosti spletne aplikacije 24alife, ki uporabnikom ponuja pestro paleto nasvetov in nove rešitve za zdrav način življenja ter predstavlja učinkovit pripomoček s katerim lažje dosežemo zastavljene cilje.


Ob koncu so se obiskovalci  sprostili ob vodeni sprostitveni tehniki, pogovorili o prehranjevalnih navadah ter se preizkusili v pripravi najboljšega »zmešančka« (ang. smoothie) za prihajajoče zimske dni.